Menu
Diensten
Adviseren bij organiseren

Diensten

Adviseurs van Consort hebben allen hun roots in een of meer maatschappelijke sectoren, kennen de ontwikkelingen en spreken de taal van de opdrachtgevers. Voor ons staat voorop dat iedere adviesvraag uniek is en een eigen aanpak verdient. Wederzijds vertrouwen in een zorgvuldig proces creëert een omgeving waarin wij met de opdrachtgever tot samenwerking komen.

Alle adviseurs van Consort zijn professioneel geschoold in het adviesvak, maar hebben ook met de voeten in de klei gestaan als manager/bestuurder. Zij weten waar ze het over hebben en kunnen zich ook verplaatsen in de positie van de opdrachtgever.
Consort is een qua vaste bezetting een klein bureau, daarmee kunnen we gemakkelijk meebewegen met de vraag van opdrachtgevers. In het netwerk van Consort beschikken we over gelijkwaardige collega’s die zonodig bij de opdrachtgever kunnen worden geïntroduceerd.

Strategie en besturing

In deze tijden is strategievorming veel meer continu navigeren. Een doorlopend proces van koers zoeken en koers uitzetten. Een koers die resultaten oplevert en waarbij ondernemend leiderschap…

Lees meer
Innovatie van de uitvoering

Onder druk van de economische crisis en de vele veranderingen in de markt, ziet vrijwel elke organisatie zich gedwongen om het roer om te gooien. Soms radicaal, soms slechts op deelgebieden.…

Lees meer